Zaalvoetbal

Inschrijven!

Zaal voetbal is misschien wel de snelst groeiende afdeling binnen DEVO’58. Inmiddels zijn er alweer 8 zaalvoetbal teams die voor DEVO’58 uitkomen. Maar er is altijd plek voor meer teams, dus woon jij in Amsterdam en wil je zaalvoetballen maar je weet niet goed waar? DEVO’58 zoekt nieuwe zaalvoetbal teams.

DEVO’58 is voetbal voor volwassenen. Een van de kleinste, maar ook een van de gezelligste voetbalverenigingen van Amsterdam. Wij zijn een open en sfeervolle club voor mannen en vrouwen die graag in een team voetballen waarvoor voetbal en sportiviteit belangrijk zijn, maar waar vriendschap en gezelligheid net zo hart mee tellen.

Sfeer, gezelligheid, sportiviteit en altijd feest, zo organiseren wij bijvoorbeeld jaarlijks terugkerende evenementen als “De Molencup” en de altijd feestelijke “Nieuwjaarsreceptie”.

Zaal voetballen bij DEVO’58 kost €150,- per seizoen. De tenues kunnen via de club worden aangeschaft voor slechts €48,- per tenue en je mag zelf kiezen waar in Amsterdam je je thuiswedstrijden speelt.

Voor het bestuur zijn de recreanten in de zaal of op het veld net zo belangrijk als een selectieteam. Daarom streeft het bestuur er naar om voor ieder team altijd alle faciliteiten op orde te hebben en staan zij en de talloze vrijwilligers klaar met raad en daad om ieder beginnend team bij te staan bij het opzetten en inschrijven van hun team.

Kortom, voor €150,- per jaar voetbal jij bij een club waar gezelligheid echt telt, waar de lagere senioren net zo belangrijk zijn als het selectieteam en waar je er nooit alleen voor staat.

Meteen inschrijven? Dat kan, klik op de onderstaande button voor alle benodigde informatie!

Inschrijven!