Word lid

Hallo nieuw DEVO’58 lid,

Mogen we dat zeggen? Ja, dat mogen we zeggen, je hebt immers net op ‘lid worden’ geklikt dus je bent op zijn minst geïnteresseerd. Twijfels? Nee toch?  Want:

DEVO’58 is voetbal voor volwassenen. We hebben geen jeugdleden die een groot deel van de kantine en contributiebestedingen opeisen, of waardoor je voor 16:00uur geen biertje mag bestellen.

Wij zijn een club voor mannen en vrouwen die graag in een leuk team voetballen, waarvoor voetbal en sportiviteit belangrijk is maar de gezelligheid het meest telt.

DEVO’58 is een open en gezellige voetbalvereniging voor (oud) studenten, expats en iedereen die het leuk vindt om met vrienden of  vriendinnen te voetballen. Alle leden doen wat extra’s voor de club waardoor er verbondenheid is en leden door de hele vereniging heen elkaar kennen.

Er is genoeg plek voor individuele leden maar ook complete elftallen voor zowel de zaterdag als zondagcompetities zijn van harte welkom. Kortom, voor €190 (veld) of €160(zaal) per jaar voetbal jij bij een club waar gezelligheid echt telt, een flesje Heineken €1,75 kost, en waar de lagere senioren net zo belangrijk zijn als het selectieteam.
Meteen inschrijven? Dat kan, stuur een mail naar ledenadministratie@devo58.nl en je krijgt spoedig een mail terug met wat je moet invullen en bij wie het ingeleverd kan worden. Of vul direct het online registratieformulier in.

Eerst sfeer proeven? Dat kan ook, mail naar ledenadministratie@devo58.nl en je krijgt informatie over bij welke training. (bij voldoende aanmeldingen zijn proeftrainingen in de zomer mogelijk, hiervan wordt je op de hoogte gebracht)
Ergens anders lid worden? Zelfs dat kan, maar daar krijg je spijt van! 😉

Online inschrijformulier