DEVO Vrijwilligers

DEVO’58 is misschien wel de kleinste, nog steeds volledig zelfstandige voetbalvereniging van Amsterdam. Dit is een prestatie op zichzelf, die zonder de hulp van alle vrijwilligers die de club helpen het plezier in –en rondom het complex verder te vergroten nooit gehaald zou zijn.

De naam van de club zegt het al “Door Enige Vrienden Opgericht” er is grote verbondenheid, en alle leden doen wat extra’s voor de club. Neem het bouwen en verbouwen van de kleedkamers en de kantine, menig lid, oud-lid, vrijwilliger en supporter heeft hier een flink aantal vrije uren in zitten en dat is volledig te danken aan het “DEVO-gevoel” dat ieder lid, oud-lid, vrijwilliger en supporter in zich heeft.

Er is altijd behoefte aan scheidsrechters, mensen voor achter de bar en vrijwilligers voor tijdens de Molencup.

Dus draag jij DEVO’58 een warm hart toe en wil jij ook je steentje bijdragen? Neem dan de DEVO clubcultuur van “sportiviteit, vriendschap en gezelligheid, handen uit de mouwen steken en staan voor je club” ter harte en meld je aan als vrijwilliger om de toekomst van deze mooie, gezellige club veilig te stellen.