7×7 35/45+ Voetbal

Inschrijven!

Wie kent het niet, nog graag een balletje willen trappen, maar om verschillende reden met het team niet meer mee kunnen in de reguliere competitie (Te jonge tegenstanders, terugloop van spelers aantallen, te drukke agenda’s, veel geblesseerden, etc.)?

Het 7×7 35/45+ Voetbal is de perfecte manier om nog lekker met je vrienden in de wei te kunnen staan, en DEVO’58 is met onze kantine die nog dat echte clubhuis gevoel heeft (Wat bij de huidige nieuwbouwaccommodaties te vaak verloren gaat) de perfecte club voor deze voetbalvorm en om vervolgens vol de derde helft in te gaan.

DEVO’58 is voetbal voor volwassen, we hebben geen jeugdleden die een groot deel van de kantine en contributiebestedingen opeisen, of waardoor je voor 16:00uur geen biertje mag bestellen. We zijn misschien wel de kleinste nog volledig zelfstandige voetbalvereniging van Amsterdam, maar zeker ook één van de gezelligste. Kortom de ideale club om op een recreatieve manier een potje te voetballen met en tegen leeftijdsgenoten en na afloop van de derde helft te genieten.

Lekker ballen op een aantal vrijdagavonden in het voorjaar en najaar in een korte reeks van toernooien, of gewoon in competitieverband op zaterdag of zondag. De wedstrijden worden gespeeld in zeventallen op een half veld en duren maximaal 30-minuten.

Dus woon je in Amsterdam, ben je ouder dan 35, en wil je 7 tegen 7 voetbal spelen? Geef je dan op met je vrienden/vriendinnen door een e-mail te sturen naar aanmelden@devo58.nl

Meteen inschrijven? Klik dan op de onderstaande button en neem even contact met ons op!

Inschrijven!