Herenvoetbal

Inschrijven!

DEVO’58 staat voor “Door Enige Vrienden Opgericht” in 1958. Een van de kleinste nog zelfstandige, maar ook een van de gezelligste voetbalverenigingen van Amsterdam. Wij zijn een open en sfeervolle voetbalvereniging met vooral dames en heren teams van oud studenten en expats tussen de 22 en 35 jaar.

DEVO’58 is voetbal voor volwassenen op alle niveaus. We hebben geen jeugdleden die een groot deel van de kantine en contributiebestedingen opeisen en voor het bestuur zijn de recreanten net zo belangrijk als het selectieteam.

We hebben echt gras, nieuwe kleedkamers en je kan hier gratis parkeren. De contributie bedraagt €175,- per jaar, een biertje kost bij ons €1,60 en de tenues kunnen via de club aangeschaft worden voor slechts €48,- per tenue.

Sfeer, gezelligheid, sportiviteit en altijd feest, zo organiseren wij bijvoorbeeld jaarlijks terugkerende evenementen als “De Molencup” en de altijd feestelijke “Nieuwjaarsreceptie”.

Kortom, woon jij in Amsterdam (West) en wil je voetballen maar je weet niet waar? Voor €175,- per jaar voetbal jij bij een club waar gezelligheid echt telt, een flesje Heineken €1,60 kost, en waar de lagere senioren net zo belangrijk zijn als het selectieteam. Dus geef jezelf of samen met je vrienden op voor het nieuwe seizoen.

Eerst sfeer proeven? Dat kan ook! Mail naar ledenadministratie@devo58.nl om een keer mee te trainen (Wij trainen ook door tijdens de zomerstop).

Meteen inschrijven? Klik dan op de onderstaande button en neem even contact met ons op!

Inschrijven!