Damesvoetbal

Inschrijven!

Bij DEVO’58 staan sportiviteit, gezelligheid en diversiteit samen op één. En dus ook als het gaat om vrouwenvoetbal – de snelst groeiende sport ter wereld – staat onze club haar mannetje.

Gedurende het 58-jarig bestaan van DEVO’58 zijn de damesteams altijd goed vertegenwoordigd geweest. Tot voor kort hadden we zelfs twee damesteams die hun thuiswedstrijden speelden op het veld naast de Ookmeermolen. Helaas heeft zich voor het seizoen 2016/2017 maar één damesteam ingeschreven, vandaar dat we op zoek zijn naar extra speelsters om een nieuw damesteam mee op te richten.

Dus woon jij in Amsterdam, lijkt het je leuk om elke week te voetballen en heb je nog geen club op het oog? Of wil je gewoon je conditie op peil houden, maar zoek je iets uitdagenders dan de sportschool? Geef je dan – eventueel samen met je vriendinnen – op voor het nieuwe voetbalseizoen.

Wat je van DEVO’58 kunt verwachten? Goeie sfeer, sportiviteit, gezelligheid en altijd feest. We zijn een open club in Amsterdam-West zonder jeugdafdeling, met dames- en herenteams die grotendeels bestaan uit oud-studenten en expats tussen de 22 en 35 jaar. We hebben echt gras, gloednieuwe kleedkamers en gratis parkeerplekken voor de deur. DEVO’58 is misschien wel de kleinste, nog volledig zelfstandige voetbalvereniging van Amsterdam, en zéker een van de gezelligste. Zo organiseren we elke zomer het alom geliefde De Molencup-toernooi en verandert de club eens per jaar in een Hollandse kroeg tijdens de Nieuwjaarsreceptie. De contributie bedraagt slechts €150 per jaar en voor een biertje betaal je bij ons €1,50.

Eerst sfeer proeven? Dat kan natuurlijk! Mail naar ledenadministratie@devo58.nl om een keer mee te trainen en het DEVO-gevoel zelf te ervaren (ook tijdens de zomerstop trainen wij gewoon door). Meteen inschrijven? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie.

Meteen inschrijven? Klik dan op de onderstaande button en neem even contact met ons op!

Inschrijven!