Contact

Telefoonnummer van de kantine: 020-6137332

 

Bestuursleden:

Voorzitter: Marcel Linthorst voorzitter@devo58.nl

Secretaris: Henk Streeder secretaris@devo58.nl

Penningmeester: Tim Ferket penningmeester@devo58.nl

Wedstrijdsecretaris: Daan Farjon wedstrijdsecretaris@devo58.nl

Ledenadministratie: Inga Vondenhof ledenadministratie@devo58.nl

Bestuurslid Technische zaken: Olav Postma info@devo58.nl

Algemeen bestuurslid: Peter Prasing info@devo58.nl

 

Vertrouwenspersonen:

Rachel en Ton via: vertrouwenspersoon@devo58.nl. Zij nemen dan contact met je op!

 

 

 

Met het OV:

Bus 61 (tussen Sloterdijk en Osdorp) stopt op de Troelstralaan. Stap uit bij halte “Herman Bonpad”. Met de trams naar Osdorp, de 1 en de 17 kom je ook een eind in de goede richting. Deze trams komen bij het Osdorpplein in de buurt en dan is het een kwartier lopen. En bus 369 tussen Sloterdijk en Schiphol kom je op 10 minuten lopen.

Met de auto vanaf de ring:

Rijd je tegen de klok in, neem dan afslag 105 (Jan van Galenstraat, bij het Lucas Andreas Ziekenhuis). Ga bovenaan de afslag rechtsaf richting West (dus de stad uit). Rij onder het spoor door. De straat waar je op rijdt, heet ondertussen de “Burgemeester Roëllstraat”. Bij de grote rotonde ga je 3 kwart rond, dus linksaf.  Je komt nu op de President Allendelaan. Deze gaat ook langs het Sloterparkbad. Rijdt een stuk door. Wanneer je na het Sloterpark weer in de bewoonde wereld komt, verschijnt aan de rechterkant het sportpark. Bij de brandweer ga je rechtsaf, de Troelstralaan op. Vervolgens de eerste links. Dit is het Herman Bonpad. Rijdt door tot vlakvoor de Molen en je bent gearriveerd op Devonello.

Rijd je met de klok mee, neem dan afslag 106. Dit kan wel druk zijn op zaterdagmiddag, want dan wordt er gewinkeld op het Osdorpplein. Ga hier bovenaan de afslag links, richting Osdorp. Je rijdt nu op de Cornelis Lelylaan. Rijdt een heel stuk rechtdoor, onder andere onder het station door. Aan het einde ga je rechts, “Meer en Vaart” op. Rijdt nu door tot de brandweer. Hier ga je bij de stoplichten links, en bij de volgende meteen rechtsaf, de Troelstralaan op. Vervolgens de eerste links. Dit is het Herman Bonpad. Rijdt door tot vlakvoor de Molen en je bent gearriveerd op Devonello.