Contact

Bestuursleden:
Voorzitter: Marleen Graat Email: voorzitter@devo58.nl
Secretaris: Sven ter Reehorst Email: secretaris@devo58.nl
Wedstrijdsecretaris: Daan Farjon Email: wedstrijdsecretaris@devo58.nl
Bestuurslid faciliteiten: Wouter van der Vegt Email: info@devo58.nl
Penningmeester: Lisanne Meurs Email: penningmeester@devo58.nl
Ledenadministratie: Marye Hogenboom Email: ledenadministratie@devo58.nl

 

 

Met het OV:

Bus 61 (tussen Sloterdijk en Slotervaart) en bus 69 (tussen Sloterdijk en Schiphol) stoppen op de Troelstralaan. Stap uit bij halte “Herman Bonpad”. Met de trams naar Osdorp, de 1 en de 17 kom je ook een eind in de goede richting. Deze trams komen bij het Osdorpplein in de buurt en dan is het een kwartier lopen. Maar je kunt ook overstappen op de 61 of de 69. Daarnaast komen bus 21 en 63 ook dicht in de buurt.

Met de auto vanaf de ring:

Rijd je tegen de klok in, neem dan afslag 105 (Jan van Galenstraat, bij het Lucas Andreas Ziekenhuis). Ga bovenaan de afslag rechtsaf richting West (dus de stad uit). Rij onder het spoor door. De straat waar je op rijdt, heet ondertussen de “Burgemeester Roëllstraat”. Bij de grote rotonde ga je 3 kwart rond, dus linksaf.  Je komt nu op de President Allendelaan. Deze gaat ook langs het Sloterparkbad. Rijdt een stuk door. Wanneer je na het Sloterpark weer in de bewoonde wereld komt, verschijnt aan de rechterkant het sportpark. Bij de brandweer ga je rechtsaf, de Troelstralaan op. Vervolgens de eerste links. Dit is het Herman Bonpad. Rijdt door tot vlakvoor de Molen en je bent gearriveerd op Devonello.

Rijd je met de klok mee, neem dan afslag 106. Dit kan wel druk zijn op zaterdagmiddag, want dan wordt er gewinkeld op het Osdorpplein. Ga hier bovenaan de afslag links, richting Osdorp. Je rijdt nu op de Cornelis Lelylaan. Rijdt een heel stuk rechtdoor, onder andere onder het station door. Aan het einde ga je rechts, “Meer en Vaart” op. Rijdt nu door tot de brandweer. Hier ga je bij de stoplichten links, en bij de volgende meteen rechtsaf, de Troelstralaan op. Vervolgens de eerste links. Dit is het Herman Bonpad. Rijdt door tot vlakvoor de Molen en je bent gearriveerd op Devonello.