Club of 58

DEVO’58 is misschien wel de kleinste, nog steeds volledig zelfstandige voetbalvereniging van Amsterdam. Dit is een prestatie op zichzelf, die zonder de hulp van alle vrijwilligers en betrokkenheid van de leden nooit gehaald zou zijn. Naast alle hulp is het voor DEVO’58 ook erg belangrijk om een financieel gezonde vereniging te blijven en daar kunnen alle andere mensen die de club een warm hart toedragen ons mee helpen.

We hebben voor hen de ‘Club van 58’ opgericht: een donateurcollectief van particulieren & bedrijven die met een jaarlijkse bijdrage van € 58,- de club helpen het plezier in –en rondom het complex verder te vergroten.

Alle donaties komen ten goede aan het complex en elk jaar wordt in samenspraak met het bestuur door alle leden van de Club van 58 besloten welke investering met het geld zal worden gedaan. Dit zal gebeuren tijdens een jaarlijkse informele vergadering, ook wel de ‘Pub van 58’ genoemd.

Draag jij DEVO’58 een warm hart toe en wil jij ook je steentje bijdragen om de toekomst van deze mooie, gezellige club veilig te stellen? Meld je dan nu aan als lid van de ‘Club van 58’ en laat je naam op het ledenbord in de Johan Prasing Kantine zetten!

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Tim Ferket via: penningmeester@devo58.nl

Met sportieve groet,

Het hele bestuur!